Karnivora: Béda antara owahan

295 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
+gambar
c (bot Menambah: hu:Húsevők)
c (+gambar)
'''Karnivora''' iku tembung saka [[basa Latin]] sing tegese pamangan daging. Kéwan-kéwan sing mangan daging thok iku antara liya: [[kucing]], [[asu]] lan [[baya]].
 
==Foto kéwan karnivora==
<gallery>
Image:Cat eating mouse.jpg|[[Kucing]] mangan [[tikus]]
Image:Male Lion and Cub Chitwa South Africa Luca Galuzzi 2004.JPG|[[Singa]] mangan bantheng [[Afrika]]
Image:TA ZOO orna Pict0188.jpg|[[Manuk]] [[Hering]] mangan bathang [[sato kewan|kéwan]]
</gallery>
 
{{stub}}
8.252

besutan