Tangga nada mayor: Béda antara owahan

50 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning, Jroning → Sajeroning)
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
: 1, 1, 1/2, 1, 1, 1, 1/2
{{Lingkaran kunci}}tai belek
dipecek hhhhhh emang tai ngentot kontol
 
==Uga delengen==
Naraguna anonim