Jèbrès, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  13 taun kepungkur
c
Jebres, Surakarta dipun-alihaken menyang Jèbrès, Surakarta: pasang aksara
c (pasang aksara)
c (Jebres, Surakarta dipun-alihaken menyang Jèbrès, Surakarta: pasang aksara)