Jawa Kulon: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  5 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3))
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
|-
| [[Gubernur]]:
| [[H.Ridwan Ahmad HeryawanKamil]]
|-
| Jembar<br />&nbsp;- Total:<br />
81

besutan