Wong Kerinci: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
|langs=[[basa Kerinci]], [[basa Indonésia]], [[basa Malayu]], [[basa Minangkabau]].
|rels=[[Islam]].
|related=[[Wong Melayu|Melayu]], [[Minangkabau]].
}}
'''Wong Kerinci''' ({{lang-ms|'''Kerinci''' utawi '''Kerinchi'''}}; [[Aksara Gundhil|Jawi]]: كرينچي) iku bebrayan kang manggon ing wewengkon [[Kabupatèn Kerinci]], [[Jambi]], [[Malaysia]].
Naraguna anonim