JV06Nofi Andari

Gabung 8 Mèi 2012
2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
[[Gambar:Snapshot 20120222 10.jpg|thumbjmpl|250px350px|Nofi Andari]]
 
Assalamualaikum Wr. Wb
 
Assalamualaikum Wrwr. Wb.
 
Ndherek nepangaken nami kula Nofi Andari. Kula remen nyerat. Nyerat punapa kemawon ingkang dados raosing manah kula. Awit saking menika kula purun ndherek kompetisi ingkang dipunwontenaken dening [[Wikipedia]].
Kula sampun gladhen nyerat kanthi nyerat wonten ing blog. Ananging dereng kathah saha taksih kathah ingkang perlu dipunsinau malih. Mugi-mugi kula saged paring peranan ingkang sae wonten kompetisi menika.
 
== MottoMoto ==
lihat, dengar, lakukan, dan sukses !
 
Maturnuwun
 
Wassalamualaikum Wrwr. Wbwb.
Maturnuwun
 
Wassalamualaikum Wr. Wb
[[Kategori:Panganggo peserta pelatihan kompetisi Papat Limpad 2012 saka Universitas Negeri Yogyakarta]]
[[Kategori:Kompetisi 500 Euro]]