Dolar AS: Béda antara owahan

491 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
saliyane
c (ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat (2) using AWB)
(saliyane)
 
 
Tembung ''buck'' lumrahé dipigunaaké déning wong Amérika kanggo ngrujuk marang sa- dolar AS ing guneman sabendinané (informal).
 
== Pasangan mata uang ==
Pasangan mata uang - rasio rega loro mata uang sing kalebu ing pasangan iki ing pasar ijol-ijolan manca. Konsep iki digunakake ing pasar Forex kanggo luwih gampang dagang, amarga yen tuku siji mata uang, sudagar mesthi adol liyane.<ref>{{Cite web|url=https://pl.exchangesboard.com/p/usd/uah/|title=Pasangan mata uang lan kepiye kabentuk.|last=|first=|date=|website=|language=|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=}}</ref>
 
== Cathetan ==
<references />
 
== Pranala njaba ==
Naraguna anonim