Ian Fleming: Béda antara owahan

69 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
File
(nggayutke kaca Inggris)
(File)
 
| Prizes = [[Bebungah Nobèl Sastra]]
}}
[[File:Ian-Fleming-bronze-bust-by-sculptor-Anthony-Smith.jpg|thumb]]
'''Ian Lancaster Fleming''' ({{lahirmati|[[Mayfair]], [[London]], [[Inggris]]|28|5|1908|[[Canterbury]], [[Kent]], [[Inggris]]|12|8|1964}}) iku sastrawan asal Inggris, pengarang, wartawan, lan mantan anggota angkatan laut [[Inggris]]. Fleming dikenal minangka pengarang lan pangripta karakter [[James Bond]], nanging saliyané iku uga, Fleming naté nulis buku kanggo bocah cilik ya iku '[[Chitty Chitty Bang Bang]]'' lan buku fiksi liyané.
 
18

besutan