Wikipedia:Artikel wigati: Béda antara owahan

49 bèt wis ditambahake ,  9 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Artikel wigati''' ya iku pratélaning rembug sing kudu ana artikelé ing sawènèh Wikipédia kanthi kwalitèt sing apik dhéwé. Pratélan iki minangka pawawangan pokok kanggo nglacak statusing artikel-artikel Wikipédia sing paling wigati. Udakara ana sèwon artikel ing kaca iki.
 
Deleng uga: [[Wikipedia:Daftar Artikel Dhasar]]
 
== Biograpi ==
304

besutan