Wikipedia:100 Artikel Wigati: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  9 sasi kepungkur
→‎Tèknologi (8): Wis ana ing jvwiki
c (Bot: Migrating 38 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4063107 (translate me))
(→‎Tèknologi (8): Wis ana ing jvwiki)
 
===Tèknologi (8)===
* [[Tèknologi]]
* [[EngineeringTèknik]]
* [[Internet]]
* [[Elektronika]]
304

besutan