Wikipedia:Artikel wigati: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 sasi kepungkur
c
(→‎Cities: Pertal)
 
# [[Anarkisme]] (''Anarchism'')
# [[Kolonialisme]] (''Colonialism'')
# [[KuminismeKumunisme]] (''Communism'')
# [[Konservatisme]] (''Conservatism'')
# [[Dhémokrasi]] (''Democracy'')
304

besutan