Cithakan:Naraguna jv: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan sumber
| level = N
| id = [[Basa Jawa|jv]]
| info = PanganggéNaraguna puniki '''[[:Kategori:Panganggo jv-N|panutur ibu]] [[:Kategori:Panganggo jv|basa Jawi]]'''
| usercategory = Panganggo jv-N
| nocat = {{{nocat|}}}
9.492

besutan