Cithakan:Naraguna jv: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: reresik using AWB
Tenger: Besutan sumber
c (→‎top: reresik using AWB)
| level = N
| id = [[Basa Jawa|jv]]
| info = Naraguna puniki '''[[:Kategori:PanganggoNaraguna jv-N|panutur asli]] [[:Kategori:PanganggoNaraguna jv|basa Jawi]]'''
| usercategory = PanganggoNaraguna jv-N
| nocat = {{{nocat|}}}
}}<noinclude>
{{documentation|Cithakan:PanganggoNaraguna x/doc}}
</noinclude>
9.492

besutan