Sinta: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Supados dipungantos dhateng ejaan literatur Jawa.
(ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan)
(Supados dipungantos dhateng ejaan literatur Jawa.)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
{{TMH Infobox|
| Image = Sita Ram.jpg
| Nama = SitaSinta
| Caption = SitaSinta lan [[Rama]]
| Devanagari = सीता
| Ejaan_Sansekerta = Sītā
}}
 
'''SitaSinta''' ([[Sanskerta]]: '''सीता'''; ''Sītā'', uga dieja ''Shinta'') utawa '''Dèwi Sinta''', iku garwané Sri [[Rama]] lan péranganing [[wiracarita]] [[Ramayana]]. [[Rama]] krama karo SitaSinta sawisé menang [[swayambara]] bisa mbenggang gandéwa.
 
Sinta iku ya tau diculik déning [[Rahwana]], Ratu ing [[Alengka]]. Nanging dhèwèké bisa diuwalaké manèh déning pitulungé [[Anoman]], [[kethèk]] putih.
Naraguna anonim