Sinta: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
Wirjadisastra ngalih kaca Sita menyang Sinta
(Supados dipungantos dhateng ejaan literatur Jawa.)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (Wirjadisastra ngalih kaca Sita menyang Sinta)
63.849

besutan