Parikesit (kalawarti): Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{disambiginfo}}
[[Gambar:Samak Parikesit.jpg|thumb|Samak Kalawarti Parikesit]]
{{judul miring}}
'''''Parikesit''''' iku kalawarti abasa Jawa sing kababar déning PT Media Widya Trimitra Jakarta. Kalawarti iki terbit sasasi pisan (sasèn) kanthi wujud kang béda karo kalawarti lumrahé, ya iku ukurané kang cèkli (kwarto).
 
== Uga delengen ==
2.865

besutan