Sharp 930SH: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: dilengkapi → dipirantèni)
Tenger: Besutan sumber
 
[[Kategori:Punsèl kang kawanuhaké 2008]]
[[Kategori:Punsèl Sharp]]
 
{{makanan-stub}}
3.096

besutan