Setatsiyun Jakarta Kota: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  10 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (dandani pangéja, replaced: stasiun → setatsiyun (2), Stasiun → Setatsiyun (14) using AWB)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
[[Gambar:JakartaStasiun KotaJakartakota Station2018.jpg|right|thumb|200px|Pintu masuk Stasiun Jakarta Kota]]
{{coord|-6.1375786137579|106.8146342814634|display=title}}
'''Setatsiyun Kereta Api Jakarta Kota''' (kodhe: '''JAKK'''), dikenal uga kanthi jeneng '''Setatsiyun Beos''' iku [[stasiun sepur]] sing umuré tuwa lan dunungé ing [[Pinangsia, Taman Sari, Jakarta Kulon|Kalurahan Pinangsia]], [[Kota Tua Jakarta]] lan dikukuhaké déning pamaréntah Kota minangka cagar budaya. Setatsiyun iki wujud siji saka setatsiyun ing Indonésia sing tipené terminus (sing ora duwè jalur saterusé).
 
510

besutan