Hary Gunarto: Béda antara owahan

208 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (ganti value using AWB)
c
[[File:Hary Gunarto.jpg|thumb| [[Hary Gunarto]] <ref>[https://researcher.apu.ac.jp/apuhp/KgApp?resId=S001420&Language=2 Hary Gunarto, APU Faculty member] </ref> Ritsumeikan Asia Pacific University, Jepang]]
 
'''Hary Gunarto''' (Hari Gunarto) inggih punika salah sawijinipun pendhidhik/akademisi, [[dhosèn]] lan mahaguru/profesor ing bidang pasinaon Asia Pasifik wonten Universitas Ritsumeikan Asia Pasifik, [[Jepang]] <ref>[https://www.youtube.com/watch?v=4T9NPLwyujE Video Youtube APU]</ref>. Sasampunipun lulus saking [[Universitas Gadjah Mada]] taun 1978, Hary Gunarto sinau wonten [[Amerika Serikat]] lan pikantuk gelar Master of Science saking Universitas Wisconsin-Madison, saklajengipun ugi pikantuk gelar Doctor of Philosophy (PhD) saking Washington State University (WSU) ing taun 1988. Sakrampungipun saking pasinaon, piyambakipun mulang ing WSU lajeng dados dhosen ing '''Universitas Gadjah Mada''', ugi dados dhosen tamu wonten KFUPM, [[Arab Saudi]] lan ing Jepang punika.
 
73

besutan