Edensor: Béda antara owahan

91 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
Dadekake siji karo Edensor (novel)
(→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé)
(Dadekake siji karo Edensor (novel))
 
{{gabungFor|adaptasi filem saka novel iki|Edensor (novèlfilem)}}
 
{{Infobox Book
| name = Edensor
}}
 
'''''Edensor''''' iku buku katelu sajeroning Tetralogi [[Laskar Pelangi]] anggitan [[Andrea Hirata]] sing diterbitké déning Bentang Pustaka ing wulan Mèi taun 2007. Novèl iki nyritakaké pengalamané bocah enom kang asalé saka désa mlarat ing [[Belitong]]. Urip kang sengsara amarga kudu nyambi nyambut gawé supaya bisa sekolah, nanging tokoh ing novèl iki duwé tékad lan panggayuh kang dhuwur.
 
== Sinopsis ==
304

besutan