Kufah: Béda antara owahan

387 bèt wis ditambahake ,  9 sasi kepungkur
Menghapus pengalihan ke Kuffah
(Hanif Al Husaini ngalih kaca Kufah menyang Kuffah: Arep digawe kaca anyar kanggo kutha Kufah)
Tenger: Alihan anyar
 
(Menghapus pengalihan ke Kuffah)
Tenger: Ngilangi alihan
{{For|ulama utawa pengikut|Kuffah}}
#ALIH [[Kuffah]]
'''Kufah''' (الكوفة) iku sawijining kutha ing [[Irak]]. Kutha iku ana ing 10 km wétan-loré [[Najaf]] lan 170 km ing kidulé [[Bagdad]]. Kira-kira kutha iki nduweni 110.000 padunung ing 2003.
 
Bareng-bareng karo [[Karbala]] lan Najaf, Kufah ya iku salah sawijining saka telu kutha paling penting ing Irak kanggo golongan [[Syiah]].
 
[[Kategori:Kutha ing Irak]]
304

besutan