Nirwana: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (10))
:''{{kanggo|band rock alternatif|Nirvana (band)}}''
Ing [[Buda]], '''nirvāṇa''' (saka [[basa Sansekerta]] -- [[Pali]]: '''Nibbāna''' -- [[basa Tionghoa]]: Nièpán (涅槃)), kanthi [[harafiah]]: "pemadaman", iku kulminasi panggolèkan umat Buda marang kabébasan.
 
304

besutan