Cithakan:Kaca naraguna: Béda antara owahan

773 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Ganti dadhi HTTPS.)
Tenger: Besutan sumber
{{ ombox
{| style="text-align:center; border:1px solid #ffc9c9; background-color:#FFFFF3;"
| image = {{{{{|safesubst:}}}#ifeq:{{{logo|}}}|yes|[[file:Wikipedia-logo.svg|60px|link=WP:MAIN|alt=Wiki<!-- -->pedia's globe icon]]|none}}
|- padding:1em;padding-top:0.5em;"
| imageright = {{{{{|safesubst:}}}#ifeq:{{{logo|}}}|right|[[File:Wikimedia Foundation RGB logo with text.svg|60px|link=foundation:|alt=The Wiki<!-- -->media Foundation's icon]]}}
|style="font-size: 85%"|'''Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.'''
| style = margin-left: 0; margin-right: 0; border:{{{border-s|1}}}px solid {{{border-c|#ffc9c9}}}; background-color: {{{background|#fffff3}}}; {{{{{|safesubst:}}}#ifeq:{{{rounded|}}}|yes|{{border-radius|15px}}}}
Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (''mirror site''). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat <span style="white-space: nowrap">[https://id.wiki<!---->pedia.org/wiki/{{FULLPAGENAMEE}} <span>https://jv.wiki</span><!----><span>pedia.org/wi</span><span>ki/{{FULLPAGENAMEE}}</span>].</span>
| textstyle = font-size: 85%; text-align: center
|[[Image:Wikipedia svg logo.svg|60px|none|Yayasan Wiki<!---->media]]
| text = '''Iki rupa kaca naraguna Wikipédia.'''{{{1|<br />}}}Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia<span style="white-space: nowrap"><span>&#87;&#105;<!-- Wikipédia -->&#107;&#105;</span><span>&#112;&#101;&#100;&#105;&#97;</span>,</span> tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (''mirror site''). Kaca iki bisa waébaé wis suwé ora dianyari, lan panganggonaraguna kaca iki ora duwé hubungan khususmirunggan karo situs liya saliyané Wikipedia<span style="white-space: nowrap"><span>&#87;&#105;<!-- Wikipédia -->&#107;&#105;</span><span>&#112;&#101;&#100;&#105;&#97;</span></span> iku dhéwé. Kaca asli dumunung ana ing alamat <span class="plainlinks" style="white-space: nowrap;">[https://idjv.wiki<!---->pedia.org/wiki/{{FULLPAGENAMEE}} <span>https://jv.wiki</span><!----><span>pedia.org/wi</span><span>ki/{{FULLPAGENAMEE}}</span>].</span>
|}<noinclude>
}}{{{{{|safesubst:}}}#ifeq:{{{noindex|}}}|yes|__NOINDEX__|}}<noinclude>
[[Kategori:Cithakan umum|{{PAGENAME}}]]
</noinclude>
1.358

besutan