A: Béda antara owahan

34 bèt wis dibusak ,  1 sasi kepungkur
c
wikidata interwiki
(→‎Sajarah: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
c (wikidata interwiki)
 
[[Kategori:Aksara Latin]]
[[Kategori:Aksara urip]]
 
[[new:प्रिथिबी]]
40.678

besutan