A.S. Dharta: Béda antara owahan

43 bèt wis dibusak ,  2 sasi kepungkur
c
wikidata interwiki
(→‎Biografi: ganti isi, replaced: arupi → wujud)
c (wikidata interwiki)
 
[[Kategori:Pati 2007]]
[[Kategori:Sastrawan Indonésia]]
 
[[bjn:Adi Sidharta]]
[[min:Adi Sidharta]]
40.678

besutan