Wikipedia:Angkringan Tèhnis: Béda antara owahan

545 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
Tenger: Besutan sumber
Tenger: Besutan sumber
Yèn ana aran sing salah, mangga dikomèntari. Ping para panata kang aktif: {{u|Wirjadisastra}} lan {{u|Meursault2004}}. Matur nuwun. — [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 28 Mèi 2020 18.40 (UTC)
:{{re|N219}} Tulung kirimna pranala usulan iki menyang grup WA amarga aku ora ana ing WA. Suwun. — [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 29 Mèi 2020 03.58 (UTC)
:: Sampun. [[User:N219|<font color="#099">''のこ''</font>]][[Special:Contributions/N219|<font color="#3C6">''こり ''</font> ]][[User talk:N219|<font style="text-decoration:blink;">''♫''</font>]] 9 Juni 2020 13.02 (UTC)
 
::Bénjang badhé kula cobi mbiyantu mertal. Matur nuwun [[Naraguna:Wirjadisastra|Wirjadisastra]] ([[Parembugan Naraguna:Wirjadisastra|rembugan]]) 30 Mèi 2020 07.41 (UTC)
=== Komèntar ===
* Kula bingung péngin dipertal kepriyé tembung "email". Soalé yèn migunakaké "layang-el" (Id. ''surat-el'') ing URL iku ana tandha pisahé sing miturut kula ora pati sreg. Apa dicendhakaké dadi "layel" (Id. ''surel'') waé? — [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 29 Mèi 2020 03.46 (UTC)
: {{re|Labdajiwa}} '''layèl''' mawon mas. btw kiyé wes siyap rung nggo dijokne menyang phabricator mas? [[User:N219|<font color="#099">''のこ''</font>]][[Special:Contributions/N219|<font color="#3C6">''こり ''</font> ]][[User talk:N219|<font style="text-decoration:blink;">''♫''</font>]] 9 Juni 2020 13.02 (UTC)
2.148

besutan