Wikipedia:Angkringan Tèhnis: Béda antara owahan

244 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
Tenger: Besutan sumber
Tenger: Besutan sumber
: {{re|Labdajiwa}} '''layèl''' mawon mas. btw kiyé wes siyap rung nggo dijokne menyang phabricator mas? [[User:N219|<font color="#099">''のこ''</font>]][[Special:Contributions/N219|<font color="#3C6">''こり ''</font> ]][[User talk:N219|<font style="text-decoration:blink;">''♫''</font>]] 9 Juni 2020 13.02 (UTC)
:: {{re|N219}} Sampun tak anyari. Sampéyan bisa mènèhi swara amarga dibutuhaké kanggo pangowahan nang Phabricator. — [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 10 Juni 2020 02.04 (UTC)
::: {{re|Labdajiwa}} Ashiapp [[User:N219|<font color="#099">''のこ''</font>]][[Special:Contributions/N219|<font color="#3C6">''こり ''</font> ]][[User talk:N219|<font style="text-decoration:blink;">''♫''</font>]] 10 Juni 2020 07.03 (UTC)
1.941

besutan