Tirto Adhi Soerjo: Béda antara owahan

589 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
nambahi isi
(→‎Rujukan: éjaan, replaced: Kapatèn → Pati)
(nambahi isi)
{{Infobox person|honorific_prefix=R. M.|death_date={{BirthDeathAge||1880|||1918|12|7|yes}}|partner=|spouse=Raden Siti Suhaerah<br>Siti Habibah<br>Fatimah|style=|notable_works=|years_active=1894–1912|occupation=Journalist|death_cause=|death_place=[[Batavia, Dutch East Indies|Batavia]], Dutch East Indies|birth_place=[[Blora]], [[Dutch East Indies]]|name=Tirto Adhi Soerjo|birth_date={{abbr|c|circa}}. 1880|birth_name=Raden Mas Djokomono|caption=|alt=|image_size=|image=Tirto-Adhi-Soerjo.jpg|native_name_lang=|native_name=|honorific_suffix=|children=}}'''Raden Mas Djokomono Tirto Adhi Soerjo''' ([[Blora]], [[1880]]–[[1918]]) ya iku sawijining bleger kang kondhang ing babagan pèrs lan minangka salah sawijining bleger ing kebangkitan nasional Indonésia. Dhèwèké uga dadi plopor ''persuratkabaran'' lan ''kewartawanan'' nasional Indonésia. Jenengé asring dicekak dadi '''T.A.S.'''.
'''Raden Mas Djokomono Tirto Adhi Soerjo''' ([[Blora]], [[1880]]–[[1918]]) punika panjenenganipun tokoh pers ugi tokoh kebangkitan nasioanal [[Indonésia]] misuwur ugi panjenenagnipun dados parintis persuratkabaran lan kewartawanan nasioanal Indonésia. Namanipun asring dipuncekak dados '''T.A.S.'''.
 
== Pranala njaba ==