Tirto Adhi Soerjo: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  7 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(nambahi isi)
{{Infobox person|honorific_prefix=R. M.|death_date={{BirthDeathAge||1880|||1918|12|7|yes}}|partner=|spouse=Raden Siti Suhaerah<br>Siti Habibah<br>Fatimah|style=|notable_works=|years_active=1894–1912|occupation=JournalistJuru warta|death_cause=|death_place=[[Batavia, Dutch East Indies|Batavia]], Dutch East IndiesIndhi-Walanda|birth_place=[[Blora]], [[Dutch East IndiesIndhi-Walanda]]|name=Tirto Adhi Soerjo|birth_date={{abbr|c|circa}}. 1880|birth_name=Raden Mas Djokomono|caption=|alt=|image_size=|image=Tirto-Adhi-Soerjo.jpg|native_name_lang=|native_name=|honorific_suffix=|children=}}'''Raden Mas Djokomono Tirto Adhi Soerjo''' ([[Blora]], [[1880]]–[[1918]]) ya iku sawijining bleger kang kondhang ing babagan pèrs lan minangka salah sawijining bleger ing kebangkitan nasional Indonésia. Dhèwèké uga dadi plopor ''persuratkabaran'' lan ''kewartawanan'' nasional Indonésia. Jenengé asring dicekak dadi '''T.A.S.'''.
 
'''Raden Mas Djokomono Tirto Adhi Soerjo''' ([[Blora]], [[1880]]–[[1918]]) ya iku sawijining bleger kang kondhang ing babagan pèrs lan minangka salah sawijining bleger ing kebangkitan nasional Indonésia. Dhèwèké uga dadi plopor ''persuratkabaran'' lan ''kewartawanan'' nasional Indonésia. Jenengé asring dicekak dadi '''T.A.S.'''.
 
== Pranala njaba ==