Dhémokrasi: Béda antara owahan

75 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar, sing → kang (3))
 
[[Gambar:2019 Democracy index.svg|jmpl|400px|]]
'''Dhémokrasi''' iku wangun utawa mékanisme [[sistem pamaréntahan]] sawijining nagara minangka upaya minangka kadhaulatan rakyat (kakuwasan [[warganagara]]) sadhuwuring nagara kanggo ditindakaké déning [[pamaréntah]] nagara mau.
 
-->
== Uga delengen ==
* [[Wangun pamaréntahan]]
* [[Pratélan topik kang magepokan karo pulitik]]
* [[Korporatokrasi]]
Naraguna anonim