Palanangan: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Permanently retracted foreskin.jpg|jmpl|300x300px|Sistem réprodhuksi lanang.|al=]]
 
'''Palanangan''' uga karan '''planangan''', '''peli''', '''konthol''', utawa '''''pénis''''' (saka [[basa Latin]] kang tegesé "buntut") utawa ing [[basa Jawa Krama]] '''pajaleran''', kerep uga supaya luwih samar diarani '''[[manuk''']], iku sawijining organ èksternal (amarga papané ing jabané awak) minangka organ sèksual utawa wewadi lan organ réprodhuksi manungsa lanang.
 
Peli utawa pénis iki dalan uyuh nalika urinasi lan dalan banyu mani utawa spérma nalika éjakulasi. Peli bisa ngaceng utawa modhot lan ukurané bisa ping pindhoné ukurané biyasa.
8

besutan