Aksara Cinten: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Aksara Kan saka rajawangsa Kan)
c
== Kapurih ugi kersa mriksani ==
* [[Hanzi tradhisional|Aksara Kan Cara Lawas]]
* [[Hanzi Prasajaprasaja|Aksara Kan Prasaja (Cara Anyar)]]
 
{{Jinis aksara}}
305

besutan