Tejakusuma IV: Béda antara owahan

814 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
Kaca anyar: '''Adipati Tejakusuma IV''' (R. Wicaksana) ya iku Adipati ing Lasem (1683-1714M). Amangkurat II ngangkat Tejakusuma IV kanggo nerusake trah Tejakusuman ing Lase...
(Kaca anyar: '''Adipati Tejakusuma IV''' (R. Wicaksana) ya iku Adipati ing Lasem (1683-1714M). Amangkurat II ngangkat Tejakusuma IV kanggo nerusake trah Tejakusuman ing Lase...)
 
(Ora ana béda)
2.820

besutan