Tejakusuma V: Béda antara owahan

823 bèt wis ditambahake ,  10 sasi kepungkur
Kaca anyar: '''Adipati Tejakusuma V''' ya iku adipati Ing Lasem taun 1714-1726 kang diangkat dening Pakubuwana I. Anane perang rebut keprabon ing jaman ...
(Kaca anyar: '''Adipati Tejakusuma V''' ya iku adipati Ing Lasem taun 1714-1726 kang diangkat dening Pakubuwana I. Anane perang rebut keprabon ing jaman ...)
(Ora ana béda)
2.820

besutan