Organisme: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  1 sasi kepungkur
→‎Ciri: ganti tembung ciri menyang tembung titikan, amarga ciri iku tegese cacat
(ganti isi, replaced: sing → kang (7))
(→‎Ciri: ganti tembung ciri menyang tembung titikan, amarga ciri iku tegese cacat)
 
Diarani '''organisme kompleks''' yèn kasusun saka akèh [[sèl]].
 
== Ciri-CiriTitikan ==
Ciri-ciriTitikan umum kang ana ing organisme ya iku:
* Perlu [[panganan]]
* [[Ambegan]]
* Peka
 
Nanging ciri-cirititikan iku ora universal. [[Mikroorganisme]] upamané [[baktèri]] ora ambegan, nanging ngganggo jalur kimiawi liya. Akèh organisme kang ora obah, uga akèh organisme kang ora tangkar-tumangkar, sanajan [[spésies]]é bisa tangkar-tumangkar.
 
{{Alam}}
2.149

besutan