Makau: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
Pangeja
(Pangeja)
 
}}
[[Gambar:Macau-CIA WFB Map.png|thumb|Péta Makau]]
'''MakauMakaw''' (Ind: Makau) iku siji tlatah administrasi astamiwa ing [[RRC]], saliyané [[Hong Kong]]. Tlatah iki sing ndunungi ana kurang luwih 540.000 jiwa. Tlatah iki diladèni [[Palabuhan Udara Internasional Makau]]. Nganti [[20 Dhésèmber]] [[1999]] MakauMakaw iku jajahankalebu laladan jajahaning [[Portugal]].
 
== Cathetan suku ==
322

besutan