Papan Anggegana Internasional Changi: Béda antara owahan

203 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
 
==== Bus ====
Bus kutha kang nuju hotel-hotel ing punjeré kutha duwéni béya 9 Dollar Singapura kanggo wong dhéwasa lan 6 Dollar Singapura kanggo bocah-bocah (sakngisoré 12 taun). Bus iki mangkat saben 30 menit.
 
==== Taksi ====
3.583

besutan