Papan Anggegana Internasional Changi: Béda antara owahan

171 bèt wis ditambahake ,  2 sasi kepungkur
 
==== Bus ====
Bus kutha kang nuju hotel-hotel ing punjeré kutha duwéni béya 9 Dollar Singapura kanggo wong dhéwasa lan 6 Dollar Singapura kanggo bocah-bocah (sakngisoré 12 taun). Bus iki mangkat saben 30 menit. Menawa arep menyang Changi Business Park bisa numpak kanthi gratis kanthi paran kapisan lan ladénan kapisan. Ladénan iki lumaku saka Senin nganti Jemuwah, lan dudu préinan nasional.
 
==== Taksi ====
 
==== Nyéwa kendaraan ====
3.583

besutan