Tapsir Anom: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  6 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
AnomTapsir 2
 
Muhammad Thohar hadiningrat/Amad Tahar 2, Sumaresumare Laweyan3-39Laweyan
 
3
Jakariya 39 (Lawiyan)
 
Jakariya 39 (Lawiyansumare Laweyan)
 
4-33
2.820

besutan