Ki Ageng Ngenis: Béda antara owahan

336 bèt wis ditambahake ,  10 sasi kepungkur
Kaca anyar: Ki Ageng Ngenis ya iku anak wuragil Ki Ageng Séla. Saka dhawuh Sultan Pajang, Ki Ageng Ngenis gegriya ing Laweyan, Sala lan sawuse seda uga disarekake ing Laweyan....
(Kaca anyar: Ki Ageng Ngenis ya iku anak wuragil Ki Ageng Séla. Saka dhawuh Sultan Pajang, Ki Ageng Ngenis gegriya ing Laweyan, Sala lan sawuse seda uga disarekake ing Laweyan....)
 
(Ora ana béda)
2.820

besutan