Sunan Prawata: Béda antara owahan

525 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Sunan Prawata''' utawa Raden Mukmin dadi Sultan [[Demak]] kaping telu, mrentah wiwit taun 1546 nganti 1561. Sunan Prawata salah sijining putra [[Sultan Trenggana]]. Sunan Prawata tewas taun 1561 déning [[Arya Penangsang]].
 
Sunan Prawata seda ing taun 1561 amarga kacidra abdi kang diutus déning [[Arya Penangsang]]. Garwane ugaseda amarga keris kang katamanake ing jaja butul ing gigir lan nerus ing jajane garwane kang ana ing mburine.<ref>{{Cite book|url=https://www.sastra.org/kisah-cerita-dan-kronikal/babad-tanah-jawi/771-babad-tanah-jawi-meinsma-1874-778-hlm-001-085|title=Babad Tanah Djawi - 1874|last=Meinsma|language=jv}}</ref>
 
Arya Penangsang kang isih keponakan Sunan Prawata nyidra pamane amarga ramane Arya Penangsang uga kacidra dening abdi kang diutus Sunan Prawata.
 
== Rujukan ==
 
== Uga delengen ==
2.820

besutan