Sunan Prawata: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
 
Arya Penangsang kang isih keponakan Sunan Prawata nyidra pamane amarga ramane Arya Penangsang uga kacidra dening abdi kang diutus Sunan Prawata.
 
== Rujukan ==
 
== Uga delengen ==
 
{{clear}}
 
== Rujukan ==
<center>
{| id="toc" style="margin: 0 2em 0 2em;"
2.820

besutan