Astana Kuthagedhé: Béda antara owahan

58 bèt wis ditambahake ,  10 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
# Nyai Agêng Ngenis, ingkang ibu [[Ki Ageng Mataram|Kyai Agêng Mataram]] (= Pamanahan).
# Pangeran Jayaprana (= Susuhunan Adilangu) wayahe Susuhunan Kalijaga zie wali no.
# Kangjêng Kyai Dhatuk Palembang (= Sultan Pajang) kang wus sumare ing Butuh kapindhah marang [[Ki Ageng Pamanahan|Kuthagêdhe. ]]
# [[Ki Ageng Pamanahan|Kyai AgêngAgeng Mataram]] (= Pamanahan).
# Nyai Agêng Mataram (= Pamanahan).
# Nyai Agêng Pathi, garwane [[Ki Penjawi|Kyai Agêng Pathi]] (= Mas Panjawi).
# Adipati Mandaraka ([[Ki Juru Martani]]).
# [[Sutawijaya|Panembahan Senapati]] Ngalaga
# Kangjêng Ratu Rêtna Dumilah, ingkang garwa Panêmbahan Senapati.
# Kangjêng Ratu Kalinyamat, ingkang garwa Panêmbahan Senapati.
# Radèn Rangga, ingkang rayi Panêmbahan Senapati (Ing babad R.R. mau putra saka Kalinyamat)
# Ingkang Sinuhun Kangjêng Susuhunan [[Hanyakrawati|Prabu Anyakrawati]] Seda Krapyak.
# (Ing babad R.R. mau putra saka Kalinyamat)
# Ingkang Sinuhun Kangjêng Susuhunan Prabu Anyakrawati Seda Krapyak.
# Pangeran Pambayun, buyute Kyai Agêng Ngêrang.
# Pangeran Pugêr, putrane Panêmbahan Senapati.
# Panêmbahan[[Panembahan Jurukithing]], putrane Panêmbahan Jurumartani.
# Kangjêng Ratu Sultan, garwa dalêm H.B. II Jogja.
# Ingkang Sinuhun Kangjêng Sultan H.B. II Jogja.
# Pangeran Upasanta, putrane Kyai Juruwirapraba,.
# Radèn Ayu Upasanta, putrane Kyai Jurukithing.
2.820

besutan