Papan Anggegana Internasional Changi: Béda antara owahan

816 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
 
==== Nyéwa kendaraan ====
Panumpang bisa nyéwa kendaraan ing saben terminal. Pratélan iki ngandaraké sawenèh cara nyéwa kendaraan ing aben terminal:
 
Terminal 1: Mlaku menyang dalam jero lemah, banjur mlaku nurut tulisan "Arrival Pick-up" lan nuju marang lift utawa elevator menyang dalan jero lemah sakwisé jupuk barang bagasi. Menawa nganggo mobil, jupuk jalur tengah lan nuju Terminal 1 kanggo teka, banjur milih dalan sebelah tengen lan mudhun ing papan "Terminal 1 Arrival Pick-up".
 
Terminal 2: Mlaku menyang dalam jero lemah, banjur mlaku nurut tulisan "Arrival Pick-up" lan nuju marang lift utawa elevator menyang dalan jero lemah sakwisé jupuk barang bagasi. Menawa nganggo mobil, jupuk jalur tengah lan nuju Terminal 1 kanggo teka, banjur milih dalan sebelah tengen lan mudhun ing papan "Terminal 1 Arrival Pick-up".
<br />
== Stastistik ==
 
3.583

besutan