Papan Anggegana Internasional Changi: Béda antara owahan

650 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
 
==== Nyéwa kendaraan ====
Panumpang bisa nyéwa kendaraan ing saben terminal. Pratélan iki ngandaraké sawenèh cara nyéwa kendaraan ing aben terminal:<ref>{{Cite web|url=https://www.changiairport.com/en/airport-guide/facilities-and-services/pick-up-points.html#id_Terminal_1|title=Pick-up Points {{!}} Singapore Changi Airport|website=www.changiairport.com|language=en|access-date=2020-07-01}}</ref>
 
* Terminal 1: Mlaku menyang dalan jero lemah, banjur mlaku nurut tulisan "Arrival Pick-up" lan nuju marang lift utawa elevator menyang dalan jero lemah sakwisé jupuk barang bagasi. Menawa nganggo mobil, jupuk jalur tengah lan nuju Terminal 1 kanggo teka, banjur milih dalan sebelah tengen lan mudhun ing papan "Terminal 1 Arrival Pick-up".
* Terminal 2: Mlaku nurut tulisan "Arrival Pick-up" kang kapernah ing lanté 1 Coach Stand. Menawa nganggo mobil, jupuk jalur sisih tengen lan nuju Terminal 2, banjur nurut tenger mlebu ing Terminal 2, banjur muter balik lumantar papan ngedhukké panumpang Terminal 2.
 
* Terminal 23: Mlaku nurut tulisan "Arrival Pick-up", kangbanjur kapernahmudhun nganggo éskalator menyang papan ngisor lemah 1 sakwisé njupuk barang ing lantébagasi. Papan séwané ing lawang 1, Coach2, lan Stand3. lMenawaMenawa nganggo mobil, jupukpilih dalan ing ''boulevard'' papan anggegana, lan milih jalur sisih tengen lankang nuju menyang Terminal 2,3. banjut nurutNurut tenger mlebu'Arrival ingPick-up' Terminallan 2,jupuk banjurjalur mutersisih baliktengen lumantaring papandalan ngedhukkéngisor panumpang Terminal 2lemah.
 
*
 
<br />
3.583

besutan