Papan Anggegana Internasional Changi: Béda antara owahan

470 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
 
==== Mass Rapid Transit ====
Mass rapid transit (MRT) salah sawijining wahana kang ditawarké kanggo nuju sawnèh papan ing Singapura. Jalur MRT iki nganggo jalur East West lan stasiyun Tanagh Merah. Setasiyun MRT Papan Anggegana Changi kapernah ing antarané Terminal 2 lan Terminal 3.<ref>{{Cite web|url=http://www.urbanrail.net/as/sing/singapore.htm|title=UrbanRail.Net > Asia > Singapore > Singapore MRT (Metro)|website=www.urbanrail.net|access-date=2020-07-01}}</ref>
Mass rapd transit (MRT)
 
==== Bus ====
 
==== Nyéwa kendaraan ====
Panumpang bisa nyéwa kendaraan ing saben terminal. Pratélan iki ngandaraké sawenèh cara nyéwa kendaraan ing aben terminal:<ref>{{Cite web|url=https://www.changiairport.com/en/airport-guide/facilities-and-services/pick-up-points.html#id_Terminal_1|title=Pick-up Points {{!}} Singapore Changi Airport|last=|first=|date=|website=www.changiairport.com|language=en|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2020-07-01}}</ref>
 
* Terminal 1: Mlaku menyang dalan jero lemah, banjur mlaku nurut tulisan "Arrival Pick-up" lan nuju marang lift utawa elevator menyang dalan jero lemah sakwisé jupuk barang bagasi. Menawa nganggo mobil, jupuk jalur tengah lan nuju Terminal 1 kanggo teka, banjur milih dalan sebelah tengen lan mudhun ing papan "Terminal 1 Arrival Pick-up".
3.583

besutan