Papan Anggegana Internasional Changi: Béda antara owahan

259 bèt wis ditambahake ,  2 sasi kepungkur
 
==== Mass Rapid Transit ====
Mass rapid transit (MRT) salah sawijining wahana kang ditawarké kanggo nuju sawnèh papan ing Singapura. Jalur MRT iki nganggo jalur East West lan stasiyun Tanagh Merah. Setasiyun MRT Papan Anggegana Changi kapernah ing antarané Terminal 2 lan Terminal 3.<ref>{{Cite web|url=http://www.urbanrail.net/as/sing/singapore.htm|title=UrbanRail.Net > Asia > Singapore > Singapore MRT (Metro)|website=www.urbanrail.net|access-date=2020-07-01}}</ref>
 
==== Taksi ====
Leladén taksi bisa ditemoni ing saben terminal. Ladénan iki ditambahi béya menawa saka papan anggegana.<ref>{{Cite web|url=https://www.cdgtaxi.com.sg/faq/surcharges|title=Surcharges|website=www.cdgtaxi.com.sg|access-date=2020-07-01}}</ref>
 
==== Bus ====
3.583

besutan