Papan Anggegana Internasional Changi: Béda antara owahan

473 bèt wis ditambahake ,  2 sasi kepungkur
 
== Lumakuné ==
Papan Anggegana Internasional Changi diyasa déning padunung pakunjaran ing Perang Donya II saka taun 1943 nganti 1944. Tentara angkatan udara karajan jupuk kemunahé papan anggegana iki ing taun 1946. Ing taun iku, papan kanggo maburé montor mabur kapernah ing lor-wétan Singapura kang awujud landhesan tanpa aspal lan suket kang tipis. Padunung pakunjaran Jepang banjur nambahaké pelat waja bolong ing jalur wétan-kulon lan nguwataké landhesan ing lor-kidul.
 
<br />
== Angkutan kang gegayutan ==
 
3.583

besutan