Kulawarga Kajoran: Béda antara owahan

307 bèt wis ditambahake ,  6 sasi kepungkur
Kaca anyar: '''Kajoran''' ya iku salah siji desa ing Klathen kang dadi tanah perdikan Mataram lan trah tumerah dipimpin dening keluarga ulama ing kono, ya iku Panêmbahan Agung ing Kajoran pep...
(Kaca anyar: '''Kajoran''' ya iku salah siji desa ing Klathen kang dadi tanah perdikan Mataram lan trah tumerah dipimpin dening keluarga ulama ing kono, ya iku Panêmbahan Agung ing Kajoran pep...)
 
(Ora ana béda)
2.820

besutan