Giri Kedhaton: Béda antara owahan

631 bèt wis ditambahake ,  6 sasi kepungkur
Kaca anyar: '''Giri Kedhaton''' ya iku kadhaton ing Gresik kang dilurahi dening raja-pandhita kang turun saka Sunan Giri. Kadhaton iki madeg ing taun 1408  Saka/1486  M lan ing taun sab...
(Kaca anyar: '''Giri Kedhaton''' ya iku kadhaton ing Gresik kang dilurahi dening raja-pandhita kang turun saka Sunan Giri. Kadhaton iki madeg ing taun 1408  Saka/1486  M lan ing taun sab...)
(Ora ana béda)
2.820

besutan